Altijd Beschikbaar!

Wij van Raymo Solar zijn altijd beschikbaar. Dit betekent voor u dat wij ook in het weekend en buiten kantoortijden langs kunnen komen om met u te spreken en/of advies te geven.

Energie besparen met Raymo Solar

Raymo Solar is een innovatieve en vooruitstrevende onderneming in de markt dat hoogwaardig materiaal levert inclusief montage voor een scherpe prijs. Naast ons uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden we ook deskundig advies over het beste systeem in uw specifieke situatie.

Bij ons heeft u achteraf geen onverwachte kosten en heeft u ten alle tijden minstens 10 jaar fabrieksgarantie op de zonnepanelen. Kortom, voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelt Raymo Solar alles van advies tot installatie.

Over Ons

De voordelen van zonnepanelen

Over Ons

Goed voor het milieu

Met de opwarming van de aarde en de ophoping van broeikasgassen in de atmosfeer wordt het steeds belangrijker om naar alternatieve bronnen van energie te zoeken. Dit maakt zonnepanelen zeer populair omdat deze schone, duurzame energie leveren met geen nadelige effecten op het milieu.

Direct besparen op uw rekening

Wordt uw eigen energieleverancier. Er werd wel eens gezegd dat geld niet aan een boom groeide maar met uw zonnepanelen komt u daar wel bij in de buurt. Zolang de zon blijft schijnen zullen uw zonnepanelen direct geld besparen op uw rekening. Produceert u meer energy dan u verbruikt? Dan kunt u dit ook nog als extra inkomsten rekenen.

Maandelijkse winst en geen kosten

Omdat er bij een zonnepaneel nagenoeg geen bewegende onderdelen zijn, zijn er ook haast geen onderhoudskosten bij gemoeid. Oftewel, u krijgt uw maandelijkse winst en maakt geen kosten zodra uw zonnepanelen geïnstalleerd zijn.

Beter energielabel voor uw woning

Zonnepanelen zorgen er ook voor dat uw woning energiezuiniger is. Door te investeren in je huis wordt je huis dan ook aantrekkelijker voor wanneer u uw huis gaat verkopen of verhuren. Dit omdat er een beter energielabel gepaard gaat met uw woning die ook nog de stroomkosten drukken.

Certificaten

ISO 9001

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. ISO 9001 kan gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf. Daarnaast vormen de eisen met elkaar goede aanknopingspunten voor het opzetten en inrichten van een
kwaliteitsmanagementsysteem.

VCA CERTIFICAAT

De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) is een certificeerbare controlelijst voor aannemers waarmee zij aan kunnen tonen dat zij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer. Tevens bevat deze norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen.