Wist je dat?

Bij Raymo Solar zijn uw bestellingen inclusief:

- Hoogwaardig materiaal
- Complete sets voor zeer scherpe prijzen
- Vrijblijvend advies voor uw situatie (tot 21.00 uur)
- Prijzen zijn inclusief montage
- Binnen 24u reactie op uw aanvraag

Over Raymo Solar


Raymo Solar is een innovatieve en vooruitstrevende onderneming in de markt dat hoogwaardig materiaal levert inclusief montage voor een scherpe prijs.

Naast ons uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden we ook deskundig advies over het beste systeem in uw specifieke situatie.

Bij ons heeft u achteraf geen onverwachte kosten en heeft u ten alle tijden minstens 10 jaar fabrieksgarantie op de zonnepanelen. Kortom, voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelt Raymo Solar alles van advies tot installatie.

Offerte aanvraag

Wij werken met standaard prijzen . Dit houdt in dat de prijzen die op onze website en folder vermeld zijn geheel inclusief zijn. Inclusief installatie, inclusief panelen, inclusief klein materiaal en zeker inclusief garantie! Wanneer u een aanvraag doet krijgt u van ons een offerte waarin de prijs duidelijk vermeld staat en de werkzaamheden die wij hiervoor uitvoeren.

Schouwing

Nadat u een offerteaanvraag heeft gedaan maken wij graag een afspraak bij u om de installatie met u door te nemen. We bespreken dan gezamenlijk waar de panelen moeten komen om optimaal gebruik te maken van de zon (het legplan). Ook is het natuurlijk van belang dat we bespreken waar de installatie binnen wordt geplaatst en hoe we daar komen.. Nadat alles besproken is en we het eens zijn over de uitvoering maken we een afspraak voor de daadwerkelijk installatie.

Installatie

Installaties tot en met 12 panelen kunnen wij altijd in 1 dag uitvoeren. Op de dag van uitvoering worden alle materialen door onze partner op het installatieadres geleverd. En dan kunnen we starten. We beginnen altijd met de werkzaamheden op het dak. Ook vanaf buiten moet de installatie er netjes uit zien. Daarom tekenen we op het dak ons legplan secuur uit. Pas daarna installeren we het daksysteem en hangen we de panelen erin. Het aansluiten van de panelen op uw energienetwerk volgt als laatst.

Nazorg

Aan het einde van de installatie zullen wij altijd met u een rondje maken. Hierbij vertellen wij u precies wat we allemaal gedaan hebben. Ook krijgt u een uitleg van het systeem en de app die bij het systeem hoort. Deze app laat precies zien hoeveel energie uw panelen opwekken. Nadat u tevreden bent met de installatie tekent u voor akkoord.